Op 4 februari 2021 deed de rechter uitspraak in zaak van de overval op Divi Flamingo Casino in de avond van 10 maart 2020. Drie verdachten (M., S. en S.) hadden terecht gestaan voor deze gewapende overval.

De verdachte M. is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 8 jaar. Tevens moet hij een schadevergoeding betalen van 27.933,- Amerikaanse Dollars aan Divi Flamingo en 10.000,- Amerikaanse Dollars aan elk van de twee overvallen bewakers.

De ene verdachte S. is vrijgesproken omdat het Gerecht achtte dat er niet voldoende bewijs was om hem aan te merken als medeplichtige.

De andere verdachte S. is eveneens vrijgesproken van zijn betrokkenheid bij de overval. Wel is hij veroordeeld wegens bezit van vuurwapens en patronen in 2016 en 2017 tot 21 maanden gevangenisstraf waarvan 10 maanden voorwaardelijk met een proeftijd van drie jaar.

Het Openbaar Ministerie is in hoger beroep gegaan tegen de uitspraak van het Gerecht in de zaak tegen S. en S. Het is nog niet bekend wanneer deze zaken in hoger beroep zullen dienen.