De recherche heeft uw hulp nodig. Heeft u informatie over de diefstal van honderden kilo’s cocaïne uit het politiebureau Rio Canario, in de nacht van 13 op 14 oktober 2018, dan komen wij graag in contact met u.

Het Openbaar Ministerie (OM) op Curaçao heeft bekend gemaakt een beloning van maximaal 20.000 gulden uit te loven aan degene die cruciale informatie kan verschaffen. Ondanks de gemaakte voortgang in het onderzoek, is het onderzoeksteam op zoek naar meer informatie over een aantal betrokkenen, om tot een succesvolle afronding van het onderzoek te kunnen komen, en de juiste verdachten aan te kunnen houden en voor de strafrechter te brengen. Vanwege het zwaarwegende maatschappelijke belang om deze zaak op te lossen, heeft het OM besloten om een ongebruikelijk hoge beloning uit te loven van maximaal 20.000 NAF.

Indien u denkt cruciale informatie te hebben, die zal leiden tot de aanhouding van verdachten en/of opdrachtgevers van deze zeer ernstige, brutale drugsroof, vragen wij u contact op te nemen met de recherche.

Dit kan vanaf vandaag door te bellen of Whatsappen met het volgende nummer +5999 521 3865. Indien u liever anoniem uw informatie wilt delen kunt u bellen met het volgende nummer +5999 679 2896.